Horváth Kristóf

                                                              Horváth Kristóf                                                                                                 Telefon:  +36 20 851 1019                                                                                            E-mail: felutonkristof@gmail.com

                                   pszichológus, klinikai szakpszichológus jelölt

Az emberekkel való lélektani munka iránti szenvedély régóta része az életemnek, hivatásként pedig 2017 óta űzöm, ekkor végeztem a Károli Gáspár Református Egyetem pszichológia szakán. A pszichológussá válás során különösen fontos volt számomra az a több éves önismereti folyamat, ami során a saját életemben is megtapasztalhattam a lelki nehézségekből kivezető utat, a lelki segítség értékét, a kapcsolat fontosságát. Az eddigi munkáim során gyerekekkel, felnőttekkel és idősekkel is dolgoztam már, ez pedig megtanított arra, hogy a lelki nehézségek széles spektruma ellenére mindig van lehetőség egymás megértésére, és a kapcsolódásra.

 

A munkám során így a kapcsolatra és az érzelmi folyamatokra helyezem a hangsúlyt, amikkel dinamikus és egzisztencialista szemléletben dolgozom. Úgy látom, gyógyító hatása van annak, ha megismerjük a szabadságunkat gátló, értékeinket elfedő sérüléseket. Célom, hogy egy olyan biztonságos és elfogadó teret nyújtsak, ahol ezek feltárulhatnak, a kliensek önmaguk lehetnek, és változhassanak. Kapcsolati problémák, életvezetési krízisek, érzelmi elakadások, hangulati vagy szorongásos zavarok megoldásában kínálok segítséget.

 

 

Végzettségek:

Okleveles pszichológus (2015 – 2021) – Károli Gáspár Református Egyetem

Klinikai- és mentálhigiéniai felnőtt szakpszichológus (2022 – ) – Debreceni Egyetem