Jeges Eleonóra pszichológus

Jeges Nóra

Telefonszám: +36 20 564 4909

Jeges C. Eleonóra okleveles pszichológus, aktív-analitikus pszichoterapeuta vagyok. Három gyermek édesanyja.

Dolgoztam iskolapszichológusként, valamint a gyermekvédelemben, ahol a nevelőszülőkhöz kihelyezett gyermekekkel, nevelőszülőkkel foglalkoztam és jelen voltam az örökbeadás folyamatában.

Ösztöndíjas részképzésen vettem részt az ELTE pszichológia szakának tanácsadás szakirányán. A Jönkopingi Egyetem School Of Education and Communication szakának kihelyezett tagozatán a fiatal felnőttekkel való munkás (youth worker) címére tettem szert.

Munkámban és magánemberként is legfontosabb számomra a kapcsolat, a kapcsolatban bontakozó lélek. Hiszem, hogy a megfelelő kapcsolat az, ahol a leginkább tudunk fejlődni, kiteljesedni. A terápiában is ezt tartom a legfőbb irányvonalnak, melyben mind a gyógyulás, mind a személyes fejlődés folyamata egy bensőséges kapcsolaton alapul.

Édesanyaként állítom, hogy a baba születésével anya is születik.

Olyan serdülőknek vagy fiatal felnőtteknek is szívesen segítek, akik életvezetési problémákkal küzdenek, szorongásos, hangulati zavarban, vagy krízisben érzik magukat.

Egészségpénztárak, amelyekkel szerződésben állok: