Mester Orsolya

Elérhetőség: mesterorsolya.pszi@gmail.com

Mester Orsolya vagyok, aktív analitikus terapeuta, klinikai szakpszichológus. A diplomám megszerzését követően a klinikumban helyezkedtem el, azóta is ezen a területen dolgozom egyéni és csoportos formákban.

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a biztonságos keretek megteremtésére, hogy lehetőség legyen a közös munka során az elakadások és érzések öszinte, mély megbeszélésére. Ilyen problémák lehetnek ismétlődő, visszatérő kapcsolati helyzetek, életvezetési vagy hangulati nehézségek, szorongás, az örömkészség csökkenése, vagy elakadás az énazonos élet megtalálásában.

Munkámban a dinamikus szemlélet a meghatározó, a probléma hátterének megértése mellett nagy hangsúlyt fektetek a terápiás kapcsolatra, az ebben megéltekre.

Képzettség

Okleveles pszichológus – Eötvös Loránd Tudományegyetem Pszichológia mesterképzés Klinikai és Egészségpszichológia szak
Klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus felnőtt szakirány – Debreceni Egyetem Általános Orvosi Kar
Aktív – analitikus terapeuta – Aktív-Analitikus Pszichoterapeuták Egyesülete