Bárdos Andrea

szervezetfejlesztési szakértő, vezetői coach

Iskolai tanulmányok:                                                                                                          2002 –2004:      Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Vezetőképző intézet,                                                Humánmenedzsment szakirány                                                                             1992 – 1997:          Miskolci Egyetem Bölcsészettudományi kar, középiskolai tanár                                                  Magyar nyelv és irodalom – Pedagógia, Szociológia

Munkatapasztalat:                                                                                                                     2006 – Erste Bank Hungary Nyrt. – Emberi Erőforrás Igazgatóság, – Tréningmenedzser

Főbb feladatkörök:

• A szervezet szervezetfejlesztési koncepciójának kialakítása és menedzselése. A fejlesztések nemzetközi és regionális szinten is történnek az Erste csoporton belül. Fő fejlesztési területek a lakossági és a vállalati üzletág és a központi egységek. A képzések bankszakmai és egyéb szakmai illetve készségfejlesztő tréningek körül csoportosulnak.
  • Folyamatos fejlesztése a belső és a külső képzéseknek
  • Tehetségmenedzsment koordinálása lokális és nemzetközi szinten
  • Szoros együttműködés az első és második szintű menedzsmenttel –az általuk irányított szervezeti egységek és személyes fejlődésük támogatása
  • Nemzetközi és regionális projektek menedzselése                                                                                                                                                                                                               Nemzetközi projektek:

1, Talent Management – konszernszintű tehetséggondozási program magyarországi vezetése és beillesztése a Group programjába (tehetségek kiválasztása, a program koordinálása szakértői és vezetői szinten)

2, Wealth Creation – konszernszintű értékesítésfejlesztési program kialakításában v  aló részvétel:

Tudományos Munka:

Előadás és témafelvezetés a Corvinus Közgazdaságtudományi Egyetem Nyári Egyetemén Tehetség menedzsment területről

2002 – 2006.       Generali – Providencia Zrt. Humánerőforrás osztály – Személyzetfejlesztési Szakértő,

Vállalati szintű éves képzési tervek kidolgozása, koordinálása, szervezetfejlesztési projektek kidolgozása és menedzselése, Vezetőképzési stratégia kidolgozása és menedzselése, Oktatói/Tréneri csapat képzési – fejlesztési stratégiájának kidolgozása, menedzselése, Vezetői kiválasztás és karrierpálya támogatása. Az SAP HR modul bevezetésében a személyzetfejlesztési munkafolyamatok kialakítása, projektvezetés.

2006-ban személyes projektvezetésemmel sikerült 50millió forintos HEFOP pályázatot nyernünk a vállalatnak vezetésfejlesztésre és a munkatársak fejlesztésére.

2001 – 2002        Generali – Providencia Rt. VIG Értékesítés Oktatás – vezető tréner (a vállalat személyzetfejlesztése, oktatási hálózat koordinálása, vezetői, személyiségfejlesztői tréningek tartása, AC-k, DC-k lebonyolítása)

1998 – 2001            Generali – Providencia Rt Budapest II. Értékesítési Igazgatóság – Oktató

(a terület munkatársainak szakmai oktatása, csoportépítő, személyiségfejlesztő tréningek, helyi szintű kiválasztási folyamatok menedzselése – AC-k lebonyolítása)

1. Egyéb tanulmányok:

2005.Személyzetfejlesztés és változásmenedzsment kurzus – Euro Contact B.S. 2004                        Hatékony menedzser kurzus – Euro Contact B.S.                     2003                        Coaching képzés – SHNP                                                       2002                        EQ trénerképzés – TMI                                                         2000                        AC moderátor képzés                                                               1999                        NLP képzés                                                                                                       1998 – 1999           Trénerképző tanfolyam (Limerence) – kiképző: Kiszeljov Andrej